Chata Svinec [ Penzion ]

Chata Svinec leží nedaleko města Nový Jičín (4 km) a asi 500m od vrcholu Svinec (547 m.n.m.). Vrchol Svinec sice není příliš vysoký, ale díky své poloze patří k nejkrásnějším místům v Beskydech. Každý kdo tudy jednou prošel, sám poznal, jaké výhledy tento nenápadně vyhlížející kopec na západě Beskyd poskytuje. Jsou to především překrásné panoramatické výhledy.
Chata svým návštěvníkům nabízí:
Ubytování s kapacitou 40 lůžek, kde 27 lůžek je v pokojích s vlastním sociálním zařízením (1x6lůž., 3x4lůž. - v jednom čtyřlůžkovém pokoji možnost přistýlky, a dále 4x2lůž.), 13 lůžek je v pokojích se sociálním zařízením společným na patře (3x3lůž., 2x2lůž.).
V chatě se nachází společenská místnost s krbem a TV, která nabízí příjemně strávené chvíle zejména v zimním období, kdy venku řádí zima a mráz a člověk po vyčerpávající lyžovačce odpočívá u krbu se sklenkou něčeho dobrého. Pro ubytované hosty je dále k dispozici denní místnost (jídelna) s TV. Nabízíme možnost zapůjčení TV na pokoj.
Stravu si lze objednat v závislosti na individuálním programu: jen snídaně, polopenze, plná penze.
Veřejnost i ubytovaní mohou využít restauraci s krbovými kamny a barem, kde si mohou objednat občerstvení a odpočinout si po sportovním výkonu (lyže, kolo, turistika) nebo jen tak posedět v příjemném prostředí. V letním období posezení venku - krásné dlouhé letní večery u ohně (grilování).

Nabízené služby jsou určeny pro širokou klientelu:

* individuální rekreační pobyty
* školní výlety, lyžařské kurzy, školy v přírodě
* sportovní soustředění (ideální horské podmínky pro kondiční přípravu )
* ubytování pro firmy, školení
* oslavy, svatby

KONTAKTNÍ ADRESA:

Lyžařská chata Svinec
Kojetín 56
741 10 Nový Jičín
Česko (CZ)
tel: (+420) 556 708 306

UMÍSTĚNÍ


Typ záznamu: Penzion
AKTUALIZACE: Kateřina Švancerová (Informační centrum Nový Jičín) org. 56, 03.08.2010 v 16:20 hodin
Copyright 1998-2024 © infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule
Penzion U Holubů Nový Jičínv v Novém Jičíněhodnocení